THE JOLLOF PLACE

THE JOLLOF PLACE Lekker en snel

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 228 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij The Jollof Place. Meer weten? Ontdek meer

9 aug 2022 om 21:35 Delivery time stond op een uur, was korter. Eten (Gebakken rijst voor kind, Jollof en Egusi met Gari) was heerlik. Ik had alleen van Egusi gehoord, bleek inderdaad geweldig te zijn. Kunnen jullie een franchise openen in de Achterhoek?
7 aug 2022 om 23:58 heerlijk gegeten! volgende keer probeer ik een ander gerecht. zo smaakvol heb ik hier gegeten!
31 jul 2022 om 0:14 Bezorging niks op aan te merken. Fufu egussi was erg lekker met vis. Portie bakbanaan was droog. Kokosrijst was niet te eten helaas.
22 jul 2022 om 19:17 Vorige x had ik een peper vis soep en die beviel me heel erg goed ! Dus ik dacht ik bestel nog een x ik had jollof rice met plantain en red tilapia en oh my god… i was not disappointed. Ik heb echt genoten van dit eten. Echte aanrader dit eettentje!
20 jul 2022 om 15:51 Lekker eten
19 jul 2022 om 21:45 Wij hebben bijna 2 uur gewacht. Het werd uiteindelijk ook nog eens koud bezorgd, patatjess waren helemaal slap en verlept. Kortom, zeer slecht! En geen aanrader.
9 jul 2022 om 21:28 Mijn eerste bestelling bij dit restaurant gedaan. Fried Rice met makreel. Was echt onwijs lekker! Goed gekruid en licht pittig. Vriendelijke bezorger en binnen de verwachtte tijd. Ik zal zeker nog eens bij The jollof place bestellen.
9 jul 2022 om 19:44 Door drukte kwam het eten wat later. Het was erg netjes dat ze mij belde om die reden. Eten daarin tegen was heerlijk, heb genoten!
7 jul 2022 om 19:07 ALTIJD EEN SUCCES! TOP, LEKKER SMAAKVOL EN GOEDE PORTIE! WIJ HADDEN BONEN VIS PLANTAIN EN FRIED RICE
1 jul 2022 om 21:19 Perfect fish, plantain and beans.. but the yam was very salty and dry so that will never be in my order again. I must say that overal this company know how to prepare food. I will order more often. And the delivery guy was very kind. Bless you
30 jun 2022 om 22:24 The Food is excellent!! I heard about jollof rice from my African students so I tried it. I'm not from almere but every time I return to almere I will order from Jollof place.
23 jun 2022 om 21:16 Eten was lekker! Okra soep had meer vlees dan soep. Peper soep mocht pittiger